onsdag, november 12

tänk om

hur kul liv verkar inte hanna björkstedt ha? jag är jävligt avundsjuk. fotar hela dagarna och har sina egna stylister och får låna kläder av butiker.

känner lite hur min dröm skulle se ut. egen studio där jag sminkar, stylar och fotar. tänk er en liten studio med en sån där trappa som är som att man går ner en våning från gatan med en skylt som sticker ut från väggen med mad på. när man kommer in är det mysigt och stilrent på samma gång med klädställningar fyllda med snygga kläder och på väggarna hänger mina bästa bilder i enorma format. sen har jag en stor lång disk med kassaaparat och bokningslistor som är i typ mahogny och alldeles glansig och polerad.

i ena hörnet kan man gå in genom en dubbeldörr (en dörr på varje sida av ett hörn) till en liten sminkstudio med en enorm spegel omringad av glödlampor och handfat och massor av fräscht smink och små borstar överallt i små behållare.

genom en till dörr tar man sig in till studion som är enorm och har massor med olika bakgrunder att välja mellan och stora blixtar av senaste modellen, och massor med rekvisita prydligt uppställt längs en vägg med flera stora foton av mig på kända personer...... ahhhhhh tänk om.

lite såhär:
Photobucket

3 kommentarer:

Anonym sa...

men varför skrev du så när jag frågade om nästa år? :P inte konstigt att jag missuppfattar. haha.

jo jag vet men vi får se om hon svarar då på mailet då. :) auktionen går väl snart ut ändå så.. vi får se. :) kanske ska vänta med att sy den tills dess iaf.


och du. när ska vi ta foton? :) passar det nästa vecka någon morgon?

och jag tror du kommer få din dröm. så det så. du är så driven.

Anonym sa...

jo, det stämmer det där med att hästen inte var så villig att modella. hon blev rädd för ljudet när jag fotograferade, men man kan inte få allting;) och mette är snygg så tusan ivf och de långa skuggorna från träden.. mmmm-mmm. och fonten ska jag byta, jag har inte alls problem med at läsa, men jag antar att jag måste ta lite hänsyn:P

Anonym sa...

jag absolut älskar den här bilden. ljuset och alla färger, aah, perfektion!