tisdag, februari 24

jävla dermalogica

Photobucket

"men det är bara i övergången mellan den dåliga produkten du använde innan och dermalogica som det blir sådär, huden måste förnyas och alla de dåliga ämnena och smutset bort innan din hy kan bli riktigt fin. pormaskarna och finnarna och den glansiga hyn försvinner om typ tre månader när huden är förnyad, och då blir den fin." sa henke och bobby i en mun när jag satt och beklagade mig över hur dålig min hy har blivit sen jag bytte till dermalogica. jag vill inte ha dålig hy i tre jävla månader! efter tre månader kommer ju både smörjan och ansiktstvätten vara slut och så är jag tillbaka på ruta ett när jag måste köpa nån billig produkt igen efter att ha blivit ruinerad av derma-jävla-logicas hutlösa priser.

jag vill ha fin hy nu, inte i juni. satan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag började också använda dermalogica produkter, men min hy blev inte alls bättre o med tanke på hur jääkla dyrt det var så kändes de som ett slöseri. Men började istället använda produkter av märket "Seaweed" av Laurent Cristanel som jag älskar! de är (precis som dermalogica) bara gjorde på naturliga ämnen! hade värsta problemhyn förut men nu är den bra! :) plus att de är hälften så dyra som dermalogica. ett tips bara =)

Anonym sa...

Visst, det är jobbigt under tiden, men värt det efteråt. Och inte tar det 3 månader, hälften kanske. Här kommer ett tips på var du kan köpa dermalogica billigare:

www.jerseybeautycompany.co.uk

Anonym sa...

men det är ju faktiskt inte säkert att din hy ens funkar med dermalogica... och det ska ta typ EN månad, så långsamt förnyas inte huden (det lossnar ju och växer varje dag). ofta gnölar olika märken om att det tar si och så lång tid för att man ska köpa mer produkter... inte för att det faktiskt är så. jag brukar ge det en och en halv månad, sedan skiter jag i det för då är det inte värt det. jag har ju provat i princip allt, men det jag har nu är det första som faktiskt funkar och då är inte ens alla produkter från samma märke.