onsdag, april 10

VILSE I PANNKAKAN

Vilken härlig tid av förvirring och excitement det det är just nu!

På jobbet i studion försöker jag hålla ihop det trots att jag täcker åtminstone två heltidstjänster samtidigt. Jag har tre praktikanter, två bokprojekt, en kvadriljon småprojekt att knyta ihop och för att röra om i grytan ännu lite extra så gick jag och sade upp mig som studio manager förra veckan. Det innebär alltså att jag inom en snar framtid kommer att lämna Bingos studio för nya spännande projekt. Till alla ålänningars glädje - och Stockholmares förtret - kan jag meddela att det ser ut att bli några sommarmånader på Åland. Har typ rott i hamn en tvåa i Mariehamn åt mig och min pojkvän nu så.

Ja det var ju det också. Har totalkärat ner mig i en av mina bästa killkompisar och blivit hans flickvän. Tydligen ett oundvikligt faktum som inte förvånar någon av mina kompisar eller min familj. Är jävligt lycklig hur som helst.

Något annat som är riktigt förbannat kanonroligt är att jag har satt en talangfull kille på att bygga upp en portfolio åt mig som så småningom ska ta över den här domänen. Äntligen! En portfoliohemsida med mina bästa bilder (Förutsett att jag lyckas lokalisera och välja ut dessa). No need to cry though kära bloggläsare, bloggen kommer att byggas in som en del i portfolion och fortsätta existera under lite andra former.

Mer kan jag inte berätta i dagsläget, men det känns som att det kommande året kommer bli ett riktigt jävla kanonår om allting går som jag vill.

Fredens liljor med er.


2 kommentarer:

maestro sa...

*pustar ut*
:D
puss

Bobby sa...

en tvåa vaar?