fredag, januari 19

och jag måste bara

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? veterinärer från USA för att kontrollera hästen. De (ur moas bok, "Den fantastiske Peleng" HAHA)

2. Sträck ut din högra arm så långt du kan, vad rör du vid? Våran trådlösa bredbandsgrejkamojk

3. Vad var det senaste du såg på TV? OC OC OC OC OC OC OC OC OC OC

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: nio kanske, fan 20.32 !

5. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? jag kom hem från skolan och halvsprang för att jag pissnödig as hell ><

6. Vad har du på dig? haha det här är lite roligt nästan. ett par gråa mjukisbyxor, teds yllesockor och en vit t-shirt med texten: "My boyfriend went to London and all I got was this lousy t-shirt" (nej ted har INTE varit till London xD)

7. Drömde du något i natt? I så fall - vad? Inte vad jag kan minnas ><

8. När skrattade så du nästan kiknade senast? Idag när vi lekte med ericas webcamera på hennes mac, FYYFAN vad jag skrattade alltså

9. Vilken var den senaste film du såg? saw lll på bio med pern och faanny

10. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? allt för mycket saker. en bil till ted och massa onödigt till mig själv. kanske nån snygg lägenhet och MASSA kläder, och om jag var på bra hummör kanske lite småsaker och stora saker till annat läst folk. och så skulle jag ha en sjujäkla artonårsfest på nåt coolt ställe och bjuda alla på dricka och mat och ha typ ha nån SKITBRA artist som spelade och so on

11. Berätta 2 saker om dig själv som folk inte känner till. haha jag tycker om christina aguilera och brukar sitta och räkna min samling av modetidningar (eller vad faan heter sånadär tidningar som enskilda märken gör och som brukar ligga i klädbutiker?) när jag har tråkigt.

12. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? JAG SKULLE TA TAG I DEN GLOBALA UPPVÄRMNINGEN OCH STÄLLA ALLT TILL RÄTTA (ångest)

13. Tycker du om att dansa? i just LÖÖÖÖÖÖV it

14. George Bush? ei kiitos >__<

1 kommentar:

Anonym sa...

12. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? JAG SKULLE TA TAG I DEN GLOBALA UPPVÄRMNINGEN OCH STÄLLA ALLT TILL RÄTTA (ångest)

SOM FAN !