torsdag, november 17

BULLGUIDE



Googlade recept på kanelbullar och hamnade av en slump in på det bästa receptet jag någonsin läst. Hur kan man INTE  bli kanelbullsbakarsugen när receptet innehåller fantastiska citat som 


"Fyllningen! Detta är det avgörande steget. Snuskigt goda kanelbullar bakas efter devisen "more is more" och "the more, the merrier". Tänk porr och släpp alla hämningar. Mycket smör, mycket kanel och mycket socker." 

och

"När degen nått dubbel storlek (det brukar ta 30-40 minuter beroende av bl.a. temperatur, luftfuktighet, månens faser, vulkanutbrott på Island och oändligt många andra variabler som gör det hela omöjligt att beräkna exakt. Använd ögonmått samt pekfingret - en färdigjäst deg ska "fluffa" tillbaka hyfsat snabbt när man petar på den. Precis som ett förhållande kräver bakning kommunikation och fingertoppskänsla!) är det dags att kavla ut den." 


Läs receptet i sin helhet här.

Inga kommentarer: