måndag, december 17

THE BIG Q



den stora frågan lyder:

jag har spanat in en skitsnygg pälsmössa (liknande den på bilden) på ziczac. jag har nämt det för min mamma och min pojkvän, ingen av dem har reagerat särskilt starkt, vilket får mig att tvivla starkt på att jag skulle få den i julklapp av någon av dem. detta leder oss då alltså till frågan: ska jag köpa en mössa för 50 € en vecka innan julafton eller inte?

6 kommentarer:

Anonym sa...

om du känner att den verkligen är din och att du inte kan leva utan den, köp! Annars, spana in antalet ex på ziczac och hoppas på att mössan finns kvar efter jul (så kan du köpa den om din mor eller pojke inte har gjort det) :)

Anonym sa...

Det är köpstop nu! Vare sig du vill ha den eller inte ! ;) Den finns säkert kvar där efter jul. Annars så är du 50e rikare men utan mössa och kanske kan köpa någonting annat du vill ha.

Anonym sa...

d e väl öpet köp i 2 veckor. köp den, och så lämnar du tillbaka den om du får en likadan. puss

Anonym sa...

Alltså, äkta päls (om det är det) köper man INTE. men om man nu absolut vill göra det så köp alltid second hand. JA jag låter som en fucking moraltant men jag tycker det är så vidrigt, och nej man kan inte lita på att pälsen tagits till vara på ett bra sätt bara för att mössan är dyrare. så jag skulle inte köpa mössan alls. utan leta upp en likvärdig på sh.

Anonym sa...

sh is the way to go anyway. i varje fall då det gäller klädsorter i den stilen.

Anonym sa...

Klart att du ska köpa den om du verkligen tycker om den! Annars kommer du att ångra dig. Dessutom är pälsmössan en klassiker som aldrig går ur tiden och kvalitétsmässigt en bra investering eftersom den håller länge. Köp! Du kan inte vara säker på om den finns kvar efter jul.