torsdag, april 14

TODAY IS A GOOD DAY

Den här torsdagen är så bara så bra. Jag har legat och dragit mig tills jag absolut inte orkade ligga kvar, jag har vårstädat lägenheten, städat balkongen, tvättat fönster, tvättat kläder, dammat av soffkuddarna, varit på solskenspromenad, skickat tillbaka ett HM-paket (utan att behålla något!) och handlat massa mat för under tio euro. Nu har jag hela kvällen på mig att titta på serier, dricka cola, göra skolarbeten och raka benen. Jag älskar känslan man får efter att ha gjort något produktivt. Det är nästan så jag får lust att fara ut och springa för att göra den här dagen ultimat.

Det känns så jävla bra att äntligen ha vaknat upp ur deppkoman jag legat och marinerats i den senaste veckan. Det liksom spritter i kroppen på mig. Jag är kär, det är vår och om en månad (drygt) flyttar jag hem till Åland igen över sommaren! Och vad som är ännu bättre är att jag helt och hållet säger upp den här lägenheten som jag vantrivts i i två år och istället letar en ny när jag ska tillbaka till Vasa efter praktiken, någon gång i November.


Och vad jag älskar min nya tandborstmugg! 20 cent på vindsloppisen i Karis. Wipp!

1 kommentar:

Anonym sa...

jag känner känslan... har just skurat klinkersgolv, tvättat fönster, och skall nu ut och springa. skall sen sätta mig i solen med en bok./mamma