söndag, juni 10

sola&bada och pina colada




den här helgen har varit mysig. i fredags var jag och alle på lillaholmen och solade på dagen, sen hämtade rasse och ted mig, så for vi till sparis och handlade jordgubbar, vindruvor, kött, potatissallad, och annan övrig proviant för helgen. sen åkte vi brumbrum bilen till gefoto och hämtade ut mina presenter till j&j.


när vi kom hem var det typ bara att packa lite väska och brumbrum jeepen till hellestorp sjö, och båten ut till tväggskär = teds stuga. där packade vi upp och slängde igång vår lilla engångsgrilli. vi åt i solen på deras veranda och det var helfint. helt plötsligt bryts det fridfulla ljudet av klunkandet av vågorna mot bryggan, mot en vrålande snurra, som satt fast på en båt med en rasmus och en fredrik i. rasmus, som i vanliga fall aldrig brukar vara där ute (dom har också stuga där) kom till holmen tre, jaa tre gånger den kvällen bara för att han saknade mig och ted så mycket.

efter mat lade vi oss och vilade och mös med jordgubbar en stund, innan rasmus och sam kom och, jag vet inte vad dom gjorde, kollade läget. när dom for, så simmade vi lite i viken och låg och glassade på berget som var uppvärmt av solen. grrrrymt skönt.

det är skönt att vara där ute, och jag tänker dra med mig ted dit igen så fort jag blir ledig = om två veckor eventuellt ._. nåväl, vi spenderade lördagen med att ligga på bryggan och bråka och sola och dricka saft och läsa bok och kollade på när jim&tom hade hela åland på besök till sin stuga.

när vi kom hem åt vi middag lite och fixade lite grannalainen. sen började jag min fixning inför j&js birthdayparty. for starters så hade jag typ inga kläder där, så jag var tvungen att prova igenom alla möjliga kombinationer innan jag till slut hittade en skrynklig kjol och ett skrynkligt linne som kanske funkade. ted fick stryka medan jag sminkade mig, och sen kom sam&rasmusis och så for vi och handlade öl till cafeeeeeet.

hos j&j var det soligt och varmt och långbord och folk och fanny som tur var, som jag spenderade typ hela min nyktra kväll med. hon och henrika for hem vid elva och då började kvällen på allvar. jag hade roligt med casandra och övriga, och sen halsade jag en öl och så blev det roligt. klockan ett hämtade ted och simon mig och cas, och bilfärden hem minns jag lite hackigt, vi letade efter bältet och jag sjöng och vi hade roligt och skrattade.

så kom vi hem till ted (och det här som jag berättar nu fick jag berättat för mig imorse av världens bästa pojkvän, jag minns nästans precis ingenting själv) och jag hoppade ut ur bilen och sprang iväg 100 meter och slängde mig omkull i gräset som en gravid gris. (okej ted använde inte det utrycket men jag kan tänka mig)

väl inne var jag en plåga och sprang omkring. sprang till duschen och slängde mig ner på golvet, så ted fick plocka upp mig. sen skulle jag borsta tänderna i en halvtimme och ta bort sminket, med nåt oidentifierbart medel som ted var lite orolig att var typ aceton haha.

väl i sängen (efter 10000 fall på vägen dit och fnitter och toabesök och nojs) hade jag varit en plåga för stackars gulleted som ville sova, jag hade klängt och pussats och nojsat och sen hade jag väl somnat efter haha några timmar inte vet jag. i morse mådde jag som jagvetintevad iallafall. ted har en bild (okej flera) på sin telefon när jag har fallit ur sängen efter att han hade lämnat mig i nån minut ensam för att hämta vatten typ. haha hjälp. hoppas simon och casandra gillade min tappning av "sommartider" och att sanna inte blev mos när vi ramlade omkull på altanen, och att jag inte var allt för jobbig och hemsk mot alla. förlåt haha

Inga kommentarer: