torsdag, december 21

party party

idag hade vi julfest i skolan, och vi började i kyrkan. det var fint. det var så länge sen jag knäppte händerna och sjöng 'härlig är jorden' så jag mös som en annan kristograf där i kyrkbänken ^_^ sen hade treorna och lärarna och lite annat löst folk lite julfestprogram, det var inte såååå intressant. men jag pernilla och solli fick ett pris! haha typ för att vi var skolans discobrudar. det var kiva. vi fick en statyett som vpt hade gjort, den står på mk nu för vi kunde inte enas om vem som skulle ta hem den (även om det var jag som tog emot den, hiiih)

nu har programkatalogen kommit ut också tror jag, med mina foton på framsidan och på endel sidor på insidan. det är för hemskt. om ni tittar på/i den så tänk inte desto mera på att det är jag som har fotat, för framsidesbilderna var inte meningen att skulle hamna där men vadfan. jag är nervös för att alla ska tycka att jag är kass för jag var lipfärdig när jag såg resultatet!

ikväll skulle det vara sos/mk fest men det blev tydligen inte av nu. för några från mk som skulle komma tydligen. det var lite slött, men jag skulle nog inte orka ta mig dit ändå. kom hem nu efter en 14 timmars skoldag i princip. eller jag for hemifrån 7 imorse och kom hem nu kl 9. och under denna dag har jag fått i mig, en smörgås, gröt och lite kaffebröd nu på kvällen typ. min mage är ur balans.

nu ska jag ringa ted och nojsa om att jag saknar honom!

ciao '',

Inga kommentarer: