onsdag, december 6

idag är en bra dag. ingen skola är likamed en bra dag, då får jag chansen att vila upp mig lite plus att vi var till staden på julmarknad. eller marknad. utan snö. utan snö ingen julmarknad känns det som lite. och eftersom min familj är så rebelliskt underbar var vi där klockan 10, innan alla butiker ens hade öppnat. haha, så jag och moa gick runt på stan och fotade lite, jag träffade yasmine och elin stod och sålde armband med erik. jag köpte en hel julklapp och så tror jag att det köptes nån till mig också.

mamma, moa och jag var in till Puneh Oriental och köpte upp hela deras lager kändes det som. en påse med kinesiska nötter, såna som ser ut som dinosaurieägg. en påse med brända mandlar, en burk med kanelmandlar, och saffran. haha det var lite roligt. sedan gick vi till kappahl och hängde. jag hittade en mysig kofta på tantavdelningen och en pyjamas som var silkig och skön. sen agerade jag springpojke åt moa när hon provade julfestkläder. jag vill också ha julfestkäder, en klänning. jag har redan fantiserat ihop exakt hur den ser ut i huvudet. den är knälång och a-formad med lite tyll och röd. sen har den ganska rakt avkapat där uppe, med tunna axelband.

idag har jag lekt i min fotostudio igen, som jag har byggt av min vita rullgardin och kalle wetterströms stativ som jag lånade för 2 veckor sen, och som han ännu inte har fått tillbaka. men han kan ju inte vara så jävla aktiv mera med fotandet hoppas jag. ikväll kommer ted hit, så ska jag passa på att ta lite kort med den analoga kameran så jag kankse kan vara i mörkrummet om två veckor, gud vad roligt !

1 kommentar:

Anonym sa...

jag såg en ungefär sådan där klänning som du beskriver i sthlm igår :)
hur är det i skolan, anses man som för fint klädd om man har klänning på julfesten? :P