söndag, maj 13

SUPER MOM

Eftersom min mamma befinner sig mer än 300 kilometer bort, har jag spenderat dagen flitigt studerande i hennes ära. Tänker att jag på så vis gör något gott för henne i längden när jag skaffar mig en bra utbildning, så jag kan få ett asbra jobb med fet lön och vidare kan bjuda henne på all inclusive Karibienkryssningar och sånt när jag är rik och framgångsrik.

Tog mig dock tid att skriva lite med henne på Facebook för en stund sen. Blir så varm i magen av att höra henne berätta om hur hon just laddat ner 80 avsnitt av Schulman show som hon brukar se på innan hon sover, hur hon i helgen var till Hollisterbutiken i Gallerian och hur det, jag citerar, hade varit "höjden av larv", att hon köpt en tunika från nåt flummigt italienskt märke för 280 euro på rea och så vidare.

Jag antar att det här är en känsla som många av oss kanske har gentemot våra mammor, men ibland känns det som att min mamma kan allt. Och då menar jag verkligen allt! Hon skulle helt på fullaste allvar säkert kunna bygga ett hus, amputera ett ben, måla en tavla, springa 10 mil genom öknen, ta fram en krånglig matteformel och dessutom är jag övertygad om att hon skulle hon bli en väldigt framgångsrik politiker. Hon är som Jack i Lost, Bamse, Gibbs i NCIS, Serena i GG och Pippi Långstrump på samma gång.

Världens mest inspirerande, drivande, hysteriska, målmedvetna, stöttande, knäppa mamma och en grym förebild. Det är min mamma. Puss på dig!


Haha, mamma när hon skjuter kulspruta i Vietnam. Beskrivande bild osv.

Inga kommentarer: