tisdag, mars 6

snälla förflytta mig till en storstad eller nånting




haha dagens bästa måste ha varit när jag och yasmine stod och pratade på trottoaren, och ett äldre par närmade sig. Jag tänkte inte desto mera på det, och fortsatte prata när jag känner tre snabba stötar i höger skinka och vänder mig om i försvarsposition! där står den gamla gubben med käppen i högsta hugg och ser upprörd ut. "kan du flytta dig?" pressade han fram mellan sina små löständer. haha alltså är det inte bara i dömande och gammaldags filmer som det händer att gamla gubbar höttar med käppen?

mariehamn börjar spåra ur ganska allmänt som stad. igår mötte jag och ted en gubbe med sportbag och ridhjälm på citilivs. ( han hade säkert spöet i väskan, haha ) hoppas att jag kommer in på nån bra skola med nånting som jag är intresserad av, eller att jag far bort och reser med gisela och alla ett år, jag behöver komma bort från det här jordklotets rövhål, my god.

förresten vill jag också kunna sjunga, alltså rent. och fint. satan.

mitt typsnitt blev klart idag också. eller gemenerna iallafall, och om ni nånsin funderar på att göra ett typsnitt, tänk om ! haha maan, jag är så trött på att rita bokstäver så jag blir galen. och så vill jag ha en bil, grrrr jag är ju snart 18 för fan :D

Inga kommentarer: