onsdag, december 8

godnatt



nu ska jag lägga mig brevid mitt joelsubstitut (ett muminkramdjur i jeanstyg) och se på ett 
kobraavsnitt om höga klackar. tänker skjuta upp portfoliolagandet tills imorgon, som är sista dagen innan deadline.
as usual.

3 kommentarer:

ida sa...

tänkte bara höra, följer du rebecca och fiona? vad tycker du om dem?

tack för världens bästa blogg alla kategorier. följt dig sen michaela forni var rar typ!

ida sa...

haha, förlåt. jobbigatjejen90 här, men en fråga, för ett tag sedan läste jag en lista du skrivit där du skrev om en estée lauder-produkt som jag tror man dödar sina pormaskar med? har jag fått det helt om snurran eller kan du beräta mer?

Madelen utan e sa...

ida: alltså först och främst, TACK! fan vad det värmer mitt hjärta att läsa sånt här. alltså, verkligen. det måste vara det finaste någon sagt till mig på jävligt länge. och då har jag en fantastisk pojkvän.

vad är det du gillar i bloggen kan jag ju passa på att fråga. något du saknar? något du vill ha mer av? och har du någon egen blogg?

kollade ett avsnitt av r&f för några veckor sedan och fastnade inte riktigt. de verkade vara två jävligt snygga och coola brudar dock. så kanske jag ska ge det en till chans?

angående EL så tror jag att jag bara har skrivit om idealist-serumet. det är porFÖRMINSKANDE och funkar lite som primer som ger sidenlen hud och motverkar flagor. älskar den! dock skulle jag inte säga att den "dödar" porerna. det behöver du nog rengöring, ångning och portömning för att göra. (jag är frivillig! haha)

här har du en länk till serumet: http://www.esteelauder.com/products/689/Product-Catalog/Skincare/By-Category/Repair-Serums/index.tmpl

PUSS!