torsdag, mars 22

JAAAAA MEN LITE FLER MOBILPICS DÅ






2 kommentarer:

anna sa...

hej Madde!
jag funderar på att börja använda dermalogica, men är helt lost. det finns ju en djungel av produkter!! vilka kan jag inte leva utan och vad har de för inverkan? vilka är viktigast för en nybörjare? hjääälp?

Madelen utan e sa...

Hej Anna, jag trivs verkligen bra med Dermalogica och rekommenderar serien varmt. Men för att du ska få ut mest av dina produkter, eller helt enkelt för att slippa använda produkter som inte är ämnade för din hudtyp så borde du, som man alltid borde göra egentligen, gå på Dermalogicas egen Facemapping. Där kollar kosmetologen upp din hudtyp och kan sedan rekommendera produkter åt dig. På så vis kan du vara säker på att du använder de produkter som verkligen maxar din hud.

Om du redan har koll på vad du ungefär har för hudtyp (är du väldigt torr, nästan så det stramar? Blir du lätt glansig och huden känns lite fet? Har du torra fläckar med är fetare i T-zonen? Eller har du aldrig haft problem med huden alls? Då kan du ju köra på den serien (finns olika startkit) som känns rätt. Eller så kan jag ta en titt. Men såhär utan att ens veta vem du är så är det OMÖJLIGT att veta vad du ska använda för produkter.

Haha, MEN, nu när jag ändå skrivit en bibel kan jag väl passa på att rekommendera produkter som passar de flesta hudtyper. PreCleanse är räddaren i nöden när man kommer hem från krogen med eyeliner, lösfransar och tusen lager vattenfast mascara. Den tar bort RUBBET och enkelt. Daily Microfoliant är den bästa peelingen jag någonsin testat. Mild och kan användas varje dag, ger en helt ny yta och ger en superfräsch känsla. Ooooch kanske.. masken Multivitamin power recovery. Den luktar sjukt mysko men är helt fantastisk. Återfuktar och boostar ansiktet så det känns.

Nåja.. fråga på om du undrar något mer. Jag är en osinande källa av entusiasm för detta.