tisdag, januari 26

när alla andra drömmer om iphone



så dregglar jag efter nokias N97. den perfekta telefonen. den är snygg både designmässigt och
layoutmässigt, den kommer i vitt, den har touchscreen och den har tangenbord. precis vad jag vill
ha. jag skulle antagligen vänja mig vid att skriva sms på touchscreen, men typ när man är utomhus
och fryser om fingrarna känns det inte som ett alternativ. alls.

6 kommentarer:

Frippe sa...

Jag har två. En av dem är en N97mini. Bägge suger.

Madelen utan e sa...

på vilket sätt suger? jag vill ha en vit telefon med touchscreen men ändå har knappar för sms! vad ska jag då ha om inte den här? jag vill ju ha den här ju!

.. och hur är det med knapparna, det finns inga å, ä, ö eller hur? men kan man skriva "ata" så blir det "äta" med T9 eller hur blir det, o store allvetande frippe?

Torkel_den_yviga_rakmaskinen_som_inte_kan_cykla_så_farligt_snabbt_till_sin_farmor_mest_på_grund_av_att_han_har_drabbats_av_brödrost sa...

ajfounen e betttre snygare och tufare! snart skaddusi att nokia int kommer ti å finnas kvar mer än i nårra månader kanshe! så tjöp iphone de e mitt tippps

Unknown sa...

Köp N900an, finns dock inte i vitt men vafan. Den är awesome!

Skärmens upplösning är på hela 800x640 pixlar så att surfa runt på vanliga webbsidor är inga problem. Helt open-source med en linuxdistribution som operativsystem. Multitaskingen är helt otrolig! Kolla i videon. MSN, Skype, Gmail osv, allt är integrerat i telefonen, inte som en egen "app" utan helt integrerat i telefonboken. Vill jag till exempel skriva ett meddelande till dig så kan jag välja direkt om det ska vara ett sms, mejl, snabbmeddelande, chat via msn, skype osv. Ringa med skype direkt från telefonboken går också prima.

En review sa "Om Iphone är en Game Boy så är N900:an en PS3:a" Och det stämmer ganska bra. Varenda fjortis springer runt med en ifåne idag. Följ inte strömmen! ;)

Och ja, jag har en n900:a.

Kolla filmerna.

I den här kör en kille Super Mario med en Nintendo Wii kontroller som är kopplad till telefonen via bluetooth. Telefonen är i sin tur kopplad till TVn. Funkar prima, har testat själv =)
http://www.youtube.com/watch?v=E0wbLaMXeu4

http://www.youtube.com/watch?v=JKOWlgXN26s

http://shop.nokia.se/nokia-se/product.aspx?sku=6958233

Madelen utan e sa...

frippe: jaha, men hur var det med å,ä,ö då? ajfåon hit och ajfåon dit!

pontus: haha vad du är go. man kan KNAPPT ana att du själv har en 900a! barely! den verkar ju faktiskt helt kiva också, men jag har snöat (ehehe) in på vitt just nu. så hade den funnits i vitt hade jag nog inte tvekat.

men tack för tipset!

Unknown sa...

Hej mäddi, n900 verkar vara en bra lur. Själv har jag 5800XM och är fetanöjd dock börjar den bli gammal och den finns inte i vitt (bara touch, men det är lätt efter ett tag :))

Vad jag hört och vad jag själv tycker är N97 lite rackliger och sådär, men kan säkert uppfattas olika :D