onsdag, november 11

novemberxit!!!!!1111ettett

Photobucket

tjollahopp tjollahej nu är nya xit tryckt och sånt. finns som pdf här och den här månaden har
jag gjort en riktigt homosnuskigt mysig grej. är typ kräkfärdig av mys. men jag tycker layouten
är fin. behöver jag säga att jag har gjort den själv? nå, tänkte väl det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har helt likadana "gardenia boots" i äkta läder, flärp, gummiband i sidan och klack. Exakt likadana alltså. jag satsade dock på dem förra hösten, och hittade billigare än det överpriset. kostade runt 60 e på rea. NICE. Var är dock min hemlis...! Trist att du aldrig tar med "guldkorn" på Åland. Vem fan betalar 87 e för en farfarströja liksom?! Lycka till med att hela tiden förbättras och keep up!

Madelen utan e sa...

ano: fan vad du är smart då! jag älskar dedär skorna, men är väl inte riktigt sugen på att slänga iväg sådär mycket pengar på ett par skor när jag har vant mig vid loppispriserna här i vasa. vad har du för märke på dina då? låter ju annars ytterst intressant.

alltså jaa, det förstår jag att du tycker. dock är jag själv jäävligt nöjd med att alls ha hunnit göra något öht från åland nu, eftersom jag bara var hem på snabbvisit över en helg. skulle jag bo hemma och hinna lägga en massa tid på bara maderiellt så skulle jag såklart förbättra så himla mycket. men just nu pluggar jag i vasa och har knappt tid att stanna upp och tänka på vad jag typ heter. det påverkar ju såklart också min prestation i tidningen tyvärr.

slutligen; tack för peppen och kul att du läser! puss!

Anonym sa...

Loppis är kung. Köper aldrig dyra kläder längre när man kan få fina kvalitekläder och skor på loppis för några ynka euro. Min kompis köpte så jävla fina overknee mocka klackisar på loppis för 2 e. jag hatar henne lite.

Du verkar annars ha ett skitkul jobb men förstår att det är svårt på distans!

yasmine sa...

Alltså, jag kommer in och läser den där kommentaren när jag själv skulle skriva att jag är så jävla stolt över dig haha. Hmm?
Du är så sjukt duktig, är stolt över att känna dig. Jag behöver inte ens säga att du kommer att komma långt bara du fortsätter.

Ris från anonym.
Ros från mig!

Puss ^^

Madelen utan e sa...

yasmine: tack tack tack. fick en himla fin känsla i magen av att läsa det där. du vet sådär varm och pirrig känsla. puss puss puss <3