söndag, oktober 14

satans jävla skolhelvete

1. INLEDNING

Jag har bestämt mig för att skriva om sextiotalet för att jag är intresserad av det årtiondet. Det snyggaste modet inom kläder kommer från sextiotalet, och de coolaste ikonerna levde då. Jag vet att ikoner som Twiggy, Beatles, Janis Joplin, Charlie Chaplin och Bob Dylan levde och föddes då, och jag vet att man började dansa Limbo och Twist. Jag vet också att modet var häftigt, med OP-mönster, a-linje och plast. Jag kommer under den här uppsatsen försöka fördjupa mig på de områden som jag finner mest intressanta, och försöka få en lite bredare bild över det häftigaste årtiondet någonsin.

någon som har en uppsats om sextiotalet ligga och skräpa någonstans och vill hjälpa en stackars ensam flicka med en broschyr, en hemsida, en uppsats att skriva och en väska att packa?

på tisdag far jag vill frankrike och det ska bli jävligt skönt att komma ifrån skolan och slippa tänka på den alls, eftersom jag ändå inte kan jobba på nånting då mina usbminnen ligger hemma och lipar medan jag strosar runt på vindruvsfält och går i guccibutiker! ha ha ha jag är så lycklig (eller jag kan ju iallafall låtsas, en liten stund)

jag känner mig väldigt trött efter att ha varit med ted hela dagen. vi vaknade klockan tolv och steg upp klockan sju. jäävligt seg är man nu, men fy fan vad såna här dagar är sköna att ha ibland. vi kollade på film och bet varann i öronen och pussades och sov och ÅH kan du inte komma tillbaka ted?

back to buissnes då antar jag..

Inga kommentarer: