tisdag, oktober 30

bålskål


(bilden har inget med texten att göra, haha)

fy fan vad slut jag är just nu. jag och bob var på core första gången idag. vi har inte orkat testa det förut (okej vi kanske var lite oroliga också, och så trivdes vi bra med vårt pump-dans-spinn-pump-dans-pump-dans-liv). jag är så jävla svag i min bål!* (*-min buk, rygg, ben, axlar och det som man hålls uppe av) vi stod i plankan (för mycket och för länge enligt mig) och när jag kände hur spyorna närmade sig de högre halsregionerna gav jag upp och lade mig som en flodko på madrassen. kul att jag låg längst fram vid ledaren också.

vad många paranteser jag använde idag. kanske det är för att jag är stressad över att min pappa fyller 43 imorgon och att jag varken har ritat detdär kortet jag har planerat eller har inhandlat någon present. stabilt. inte har jagbokat hotell och lagat klart min hemsida heller, varför i helvete skriver jag blogg

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan analysera bilden lite lätt då du ser en aning förskräckt ut och eftersom du verkar ha mycket att göra så faller sig bilden rätt bra in. En psykflicka som springer runt i skogen, passar väl bra ? haha skoja bara ;)

Madelen utan e sa...

cilla: haha jo det är kanske en bra analysering. det var PRECIS så jag tänkte! (eheh typ)