onsdag, oktober 24

T-POST



himla gulligt koncept att få t-shirts hem på posten en gång i måndaden. tråkigt att tröjorna inte var så hippa som jag hade velat. jag ska fan börja göra egna t-shirts! det är ju inte nå svårt alls. tänkte kanske delta i röj-en-mina.nu's t-shirtstävling och vinna en hultanbiljett. gör det du med vettja!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsansvejsan! Jag är medlem i t-post ^_^ det är sjukt kul att få en ny tröja varje månad som man inte har en aning om vad det är på. Och varje tröja har en mening också, vilket uppskattas. Och många är avundsjuka på mina tröjor, jag håller det lite hemligt än så länge :) Och jag trycker egna tröjor, har till och med sålt 12 stycken! ^_^ sjukt kul det med! tänkte också ställa upp i tävlingen, men det var svårt "tema" ^_^ Nu babblar jag bara. Haha. Ha det så bra! Puss

Madelen utan e sa...

i: oj du lät intressant. illustrerar du och så då, eller vad trycker du på dina tröjor?

har de ett budskap? coolt, men jag tyckte inte att det var sådär JÄTTE-tuffa tryck på dem, tyvärr :/

jo jag vet, jag har ingen aning om vad jag ska göra för minröjningstryck, men om du har hållit på med det förr har du ju ett försteg :D !

Anonym sa...

du är mer intressant! uppdaterar din blogg varje dag för se om du skrivit något nytt! ja, jag illustrerar. ^_^ jag gjorde tre olika tryck, och så valde man vilken tröja man ville ha ^_^ det var jätte roligt.

ja, varje tröja har ett budskap, eller en "nyhet" som står i tröjan. =)

äh! jag har ingen aning om vad jag ska göra ^_^ vi får se!

Madelen utan e sa...

haha fan vad härligt att höra! fortsätt med det! har inte du någon blogg jag kan spana på? jag vill se dina illustrationer, you make me curious.

jaa jag har helt lagt dendär mina-tröjan åt sidan för sålänge. har lite för mycket annat just nu.

ha det!