torsdag, oktober 9

*fniss*



jag skrattar fortfarande åt min header, och cilla verkade typ kräkas i en kommentar! vad roligt. nu ska jag klä på mig och fara och hämta en xit och sen fara på jobb (skulle ha varit och kört shettis med försov mig en timme eller nåt för mycket, förlåt elsa)

bilden får representera hur mycket jag saknar skolan och mk05. jag älskar verkligen er allihop. helt absurt att man umgås hela dagarna hela veckorna och sen så slutar man umgås helt. till exempel gisela träffar jag aldrig, och inte heller cath har jag träffat, eller elin (har jag ens sett henne?). martin och yasse är det också lite dåligt med och anda fastän vi bor så nära! erica har jag väl en ursäkt till att inte kunna träffa iallafall, men egentligen gäller det väl allihop. pillan och solli också faktiskt. fast man får väl helt enkelt vänja sig vid situationen.

eller göra nånting åt det...?

3 kommentarer:

Anonym sa...

alltså madde, det är jätte svårt att läsa ditt typsnitt :(

Anonym sa...

men bröööööl. jag har ju redan varit där så stop bitching about it! meheheheheheh. :D

och jag håller med gisela. försöker kisa så mycket jag kan men alltså ögonen låser sig snart och jag kan ändå inte se ett skit. :<



and some other... fiskade upp en XIT på butiken så nu ska jag läääsa.

Anonym sa...

ehe. jag tycker typsnittet är fult och kantigt. :P det är mina otrooooligt estetiska ögon som skriker av smärta. that's why I can't read it.