söndag, april 29

11

Jag har undvikit att vara allt för privat senaste tiden, mest för att folk gottar sig så helvetes så fort jag har en lite jobbigare period i livet. Men nu när man inte längre kan kommentera anonymt här omkring så kan jag ju sakta men säkert återgå till det normala igen. Övervägde för en stund att börja fotografera mig själv med enorma urringningar och skriva superdrygt hela tiden bara för att få alla anonyma jobbiga äckel att vrida sig i sina stolar av irritation. Men jag tror jag börjar med den här lilla listan av frågor som en tjej som heter Ida skickade mig.


1. Om du var tvungen att byta förnamn, vad skulle du heta då?

Det har var en jävla oreda med mina namn under min första tid i livet. Från början var det tänkt att jag skulle heta Sara Stefanie Holmström, men när någon av pappas släktingar döpte sin flicka till Sara (thank god) så fick mina parenteser helt tänka om. Så jag är faktiskt helt nöjd med Madelen Katinka Holmström. Lite prinsessigt, lite knasigt och jättemycket jag.

2. Vad lägger du helst på grillen?

Åh, allt! Majskolvar, Dahlmans wienerkorvar, tjocka biffar, tomater, och ananas! Åh grillad ananas...

3. Kan du nudda näsan med tungan? Bildbevis, tack!

Verkligen inte, inte ens i närheten. Nuddar knappt överläppen. Är en jävel på att hångla dock.

4. Vilken film har du sett flest gånger?

Känner att det lutar mot Lejonkungen. Har nog inte haft en sådan intensiv hang up på en film sedan dess. Eller Pearl Harbour. Hade en Josh Harnett-period i högstadiet där jag såg alla filmer han var med om och om och om igen.

5. Jag bjuder dig på en drömkonsert med två valfria band/artister - vilka och var?

Jag är ingen direkt ..stor konsert- eller festivalperson. Men det hade vart fett gött att se Kooks och jag har länge vart sugen på Coachella. Så det får väl bli Kooks på Coachella.

6. Vilken är din senaste musikaliska upptäck?

Det är kanske ingen direkt upptäckt, utan snarare en återupptäckt. Men det har varit en hel del Marina And The Diamonds på sistone.

7. Nämn tre ätbara saker som du rynkar på näsan åt.

Vietnamesisk fisksås (finner. inga. ord.), räkor eller smör i större mängd kommer ingen någonsin se mig glatt mumsa i mig, fo sho.

8. Om du fick fylla en lösgodispåse med bara en sort, vilken skulle det vara då?

Stora sura colaflaskor. End of story.

9. Vilket är ditt favoritord?

 Boomshakalack.

10. Om du fick möjligheten att träffa en känd människa som inte lever längre, vem skulle du välja då?

Vete fan. Har aldrig riktigt förstått hur man automatiskt skulle vilja träffa någon bara för att de är kända. Skulle väl vara helt cool att intervjua Adolph de Meyer till mitt slutarbete, så honom får det väl bli.

11. Vilken är din Astrid Lindgren-favorit?

Jag älskar Astrid Lindgrens sagor, känns som hela min barndom består av dem. Ronja Rövardotter är ju dundercool, så det får nog bli henne. 

1 kommentar:

ida lindqvist sa...

Dahlmans wienerkorv alltså. Svenskarna vet inte vad de går miste om. Tack för svaren!