lördag, april 21

MODESKISS


Jag har alltid velat kunna rita modeskisser, till exempel för att kunna förklara åt någon hur jag skulle vilja styla någonting eller hurdan klänning jag skulle vilja ha uppsydd. Dock är jag ju helt värdelös på att rita för hand, så nu när jag har fått en ritplatta så har jag börjat öva lite för att kanske kunna använda det i en up and coming skoluppgift där vi ska agera personlig stilguide åt kunder som vi blivit tilldelade. Jag övade precis på min och Paulas stylinguppgift för "Kvinna 40, jobbintervju för L'Oreal" som vi plockade till på stan i förrgår. Har nog en bit kvar, men det är iallafall sjukt mycket lättare att rita snygga linjer på datorn än på papper.

Funderar också på namn på mitt företag. Min fantastiske kreativa rådgivare Pontus kommer då och då med förslag, och det senaste budet var "Mad Creations" som jag är lite förtjust i. Någon som har en åsikt på det?

3 kommentarer:

Frida sa...

Mad Creations låter som någon jag skulle anställa om jag fick för mig att skaffa stylist!

Johanna K sa...

Gillar stilen på skissen - har också alltid velat kunna göra modeskissar men jag är alltid för "in to" detaljerna :P
Mad Creations låter som ett toppen namn, kan ju dock hända att det redan existerar?

Johanna sa...

Mad Creations sitter ju som gjutet. Egentligen kan du sätta Mad framför vad som helst och det kommer ändå låta skitballt.