tisdag, april 8

det som inte får hända



jag kände att jag behövde dela med mig av denna bild från tjuvtittat.se. jag skrattade så det kom en tår, det är sånthär som inte får hända i min branch.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha!

Anonym sa...

Hörde att du ev. ska jobba på eckerölinjen i sommar. Hur blir det? Vore ju kul om du också kom dit igen, det kommer många som var med förra året. :D

Anonym sa...

wao! Jag ska söka till Grafisk medieproduktion :D men vadå kanske? Ansökan ska ju vara inne 15 april, börjar bli lite brådis nu va!

Anonym sa...

alltså, jag har ju jobbat där sporadiskt sen jag var 15 och på så vis har jag ju fått förhöjd lön flera gånger efterhand jag blivit befodrad till högre arbetsuppgifter. men jag tror att alla säsongsarbetare (dvs sommarjobbare) har exakt samma lön, eftersom de räknas som timanställda och utför samma jobb allihop. så jag tror inte att du får annorlunda lön än förra sommaren. :/ det blir ju rätt fett ändå med plussen på lördagar, söndagar och andra helgdagar.

men vad fick du för timlön förra sommaren? jag fick 10,25 tror jag.

Anonym sa...

aha. men jag är inte sommarjobbare, jag jobbar där lika mkt hela året. inte nu då, eftersom jag pluggar men annars. så det har säkert med det att göra, de kan ju inte betala sommarjobbarna samma lön som de som jobbar där hela året (som timmare) antar jag. annars vet jag inte. :p fråga tina! :)

i sommar lär det vara svårt att få påökt tror jag, eftersom det bara kommer gå en båt (roslagen är inte kvar) och det betyder enbart 3 turer per dag = MYCKET mindre jobb.

Anonym sa...

Hahaha! Nej, men vad hemskt, haha! :)