onsdag, juni 11

i'm alive

tror jag. efter en vecka i grekland fylld med snor, party, sol och underbara flickor vet jag inte om jag lever sådär till 100%, men jag lyckades ändå släpa mig på jobb idag. det tråkiga är att jag inte kom ihåg systemet sådär bra som jag skulle vilja ha gjort. dessutom körde båtfan in i kajen i grisslehamn, så jag vet inte ens om jag har så mycket jobb att göra imorgon med en trasig båt som inte kan köra. när jag for från jobbet vid sju hade den fortfarande inte kört iväg, och det var någon dykare under den och kollade. haha och typ fem minuter efter att båten kommit in i hamnen var åt på plats med kamera och block. det var gulligt.

jag kommer aldrig att passa in på eckerölinjen, jag har alldeles för horig klädstil tydligen. och det är inte för att kunderna kan bli störda av mig som jag måste ha längre kjolar och shorts, det är för mina manliga medarbetare. sedär! på morgonen när jag klär på mig ska jag tänka på vad männen skulle tycka om min outfit innan jag själv tänker nåt om den. de kan inte koncentrera sig när jag visar mina ben! gud! jag trodde det var i iran som man skulle bära burka.

nu far jag till lemland, eller nä först ska jag äta nånting. senast jag åt var i morse klockan 12. eh, idag klockan 12.

bilder från greklandsresan, examensbilder på gisela och cathrine och diverse andra foton redigerar och fixar jag på imorgon. finns det förresten nån som har en knälång svart eller mörkblå kjol att sälja till mig ?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad i helvete?
vem var det som sa att du har fel klädstil? och för de manliga medarbetarna?????? nu blir jag sur. VEM sa det?

Anonym sa...

väntar med spänning på mina examensbilder =)