tisdag, april 7

snödiana.psd

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

jag är så trött på allt som har med diana att göra (haha i bildväg alltså, ta inte illa upp) så jag håller på kräkas. alla jävla bilder som måste gås igenom innan man hittar den bästa bilden som man ska lägga ner hur mycket tid som helst på i photoshop innan man till slut har ett resultat. örk. de här bilderna har jag inte visat än, de är tagna på slemmern i slutet av mars - känns lite avlägset nu va.

10 kommentarer:

Anonym sa...

MEN SHIT! DE ÄR JU ÄCKLIGT SNYGGA! USCH! Varför har du inte visat de här tidigare för?!

Anonym sa...

Hahah, okej det hoppas jag verkligen inte att du gör för du förtjänar verkligen att komma in och du MÅSTE skicka in åtminstone en av de här bilderna. De är riktigt grymma (nog för att det inte skulle förvåna mig om du fick en cambild att bli snygg as well men ändå). Och det är bra att du tog dem när de snöa för annars skulle det inte alls vara samma sak.

Du ska veta det att du verkligen är jätteduktig på att fotografera!

Elin sa...

hm. jag gillade mest den första, dn du visade på msn alltså. när det gäller de andra stör jag mig igen alldeles för mkt på det vi pratade om i telefon :P

Nene sa...

Wow, så grymma! :D Jag tänkte först skriva vilken jag gillade mest, men det blev "jag gillar den första och den andra bäst.. och den tredje. Och den fjärde!"
Visst var det gamleby du skulle söka till va? jag skulle också vilja söka dit, men jag har ingen tidigare utbildning inom foto (typ Foto A eller B eller vad det var de ville att man skulle ha kunskaper inom) så :/ Inte för att jag tror jag skulle komma in, tycker inte jag har något speciellt i mina bilder som många andra har. Eller ja, man kanske inte skall döma sig själv, man ser ju alltid ner på sig själv typ...
Men jag tror verkligen att du kommer att komma in, du är ju grymt duktig ^^ Dina bilder är speciella, jag har inte sett liknande förut.

Din assistent sa...

Du vet redan det här, men det kan aldrig sägas för mycket: Du är riktigt duktig, och jag såg att du hade skrivit åt Mimi att du var dålig när du gick i trean. Det stämmer inte. Du blir visserligen bara bättre med tiden, men att påstå att du var dålig är bara att sänka oss andra ännu lägre :D Jag gillar dessa bilder skarpt och tycker absolut att du ska ha med någon av dem i ansökningarna, och även om din familj är tveksam så är jag säker på att du har valt ut bra foton. Så det så. Jag tror på dig!

Madelen utan e sa...

cat: haha du är så himla bra på att skriva kommentarer som jag måste le när jag läser, puss på dig :*

Nene sa...

:)
Jo, jag har canon. och jag har redan beställt ett objektiv (det blev tamron 28-70/2,8), annars skulle jag nog slå till ;)

Anonym sa...

Det var roligt att höra att du tycker det. Själv så tycker jag inte det (surprise surprise). Heller inte min fotolärare, hahaha. Jag orkar inte anstränga mig längre... just mycket pga. av personen jag nämnde nyss, även fast jag sa åt mig själv att inte ta åt mig någonting av det.
Men jag tänker nog ändå försöka med någonting inom foto - om betyget håller - efter att jag har jobbat ett tag för jag ska inte bara ha ett 50mm objektiv, jag SKA ha en 5D MKII också, he he :D

lotta sa...

men helvete vad fantastiskt fina bilder. den andra bilden tycker jag allra bäst om.

Unknown sa...

Du är ju jättebra fotograf!!!
Okej, jag kanske använder för många utropstecken, men du kommer att klara ansökan för att det där är helt fantastiska bilder.