lördag, augusti 16

160808

ååååh vilken fin kväll det har varit. middagen var urgod, och efterrätten ännu bättre. sedan var vi på modevisning till emmaus gårdsfest, vilket också var great! dom hade ordnat så fint med olika teman och färger och det var sådär åländskt fånigt och fint. jag gillade det.

sen skulle vi ha gått på bio, men eftersom jag redan sett den och ingen annan verkade sugen, så drog vi till muséet och kollade på nåt band, mette, och jacob när de sjöng och spelade. mette sjunger ju skitfint det vet alla... fan vem skulle inte vilja kunna sjunga som henne alltså. men jag gillar ändå jacob mer på nåt sätt, han har så jävla fin röst och skriver så sjukt fina låttexter. jag är nog lite kär i honom. men vaddå, killar med gitarrer, what can i say?

nu ska jag se på project runway och njuta/våndas över att jag nyss betalade min skitsnygga läderjacka som kommer på posten någon gång nästa vecka..... drewl... bara ett par skyhöga heels och en parkas att skaffa till så är mitt shoppingbegär stillat en stund. toodles! (imorgon kanske det görs lite ändringar på min header, jag vet inte....)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte råkade du få några bilder på när lillebror lirade? (ps. jag smeker honom bigtime =P)

Madelen Holmström sa...

himo: min bögkamera hade slut på batterier så jag fotade inte alls, dock så var xits partypixare där och såg viktig ut så fråga honom.

Anonym sa...

Kvinnor med gitarr på bastun.

Madelen Holmström sa...

bapp: när var hur?