söndag, augusti 10

arga flodhästar

och nu skulle man kunna tro att min rubrik var en elak pik till elin, men så är icke fallet. jag har officiellt tröttnat på att spela zookeeper nu, för varenda gång spelet tar slut så är det för att fkidhästarna är arga och tiden tar slut. som ni kanske förstår, så är det är måttligt livat på jobbet idag. men det kanske är skönt att vila upp sig inför morgondagens morgonpass med vanliga ligan. det känns så.

nu är det så tyst här att allt jag hör är linnea som klickar med musen och mitt eget blod som pumpas runt i kroppen. JAG HÖR MITT EGET BLOD! tur att jag får 20,50 för varje timme som går.

snart ska jag loma iväg till köket och äta britts amazingly goda lasagne..... mmmmmmh... dagens höjdpunkt! förrutom hemresan i min röda lilla pärla. det får vara nummer ett. men lasagnen är en stark tvåa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA du skulle ha varit med imorse! gittan råkade sätta igång en diskussion om sexualbrott och det slutade med att jesper och jag stod och halvskrek på varandra och glömde både kunder och telefoner. hahahahahah.

dessutom spelade jag också en jävla massa zookeeper. innan jesper och jag kom igång i alla fall.

Anonym sa...

jag tror ingen vann. vi lyckades faktiskt komma överens. eller som jesper sa: "vi har faktiskt kommit framåt i diskussionen"