torsdag, november 27

när man har lyckats i livet

Photobucket

mitt liv kanske utifrån kan verka vara ganska lamt och intetsägande. jag har inget jobb, jag umgås mest med mina närmsta kompisar och jag sitter för det mesta framför datorn och bloggar eller nåt annat ganska värdelöst.

MEN!

mitt liv kan inte vara helt misslyckat och värdelöst eftersom jag faktiskt är bjuden på XITs nyårsfest på mariepark. för det är ju när man börjar bli bjuden till stora evenemang som detta som man kan känna att man har lyckats här i livet. nu kan jag dö med ett leende på läpparna. jag menar se på det här barra:

"..det blir trerättersmiddag, fina kläder, röd matta, underhållning, fyrverkerier och dans.."
- z her self!

3 kommentarer:

Anonym sa...

åhh!!! jag som hade tänkt bjuda dig, så hann hon före. jag har typ 8 inbjudningskort som jag har fått i uppgift att dela ut. nåväl om du ska gå så har jag ändå en vän säkrad där :D för du ska väl gå? plz

Anonym sa...

Vill också bli bjuden på fest. . . .

Julia sa...

Hej, det här låter lite snobbigt, jag veeet. Men alltså av vilken egenskap blev du bjuden på nyårsfesten? Frilansare? Eller? För jag har inte blivit bjuden och jag frilansar ju också och det skulle såklart vara kul att gå :D tänkte bara kolla med dig lite, det känns ju dumt att höra av sig till zandra om det är så att du inte är bjuden i egenskap av frilansare... :p haha.