onsdag, november 12

zoo

Photobucket

igår shoppade jag secondhand på åland för typ första gången. blev en liten tröja med lejon och leoparder på för två euro från emmaus. däremot blev jag besviken över utbudet som fanns, jag tycker fler ska lämna in snygga kläder till emmaus så jag kan köpa dem billigt. stod och tummade på en pälsjacka också, men det blir nog inget av det. isåfall blir det nog fusk. fusk it is.

4 kommentarer:

Anonym sa...

HHaha det har jag också undrat... skitlänge :P
Men nu vet jag :)
Man kan ställa in den externa blixten så att den bara blixtrar till i slutet av exponeringen. Så om du har tex 1 sekunds slutartid, så blixtrar den den sista fjärdedelen typ.. och det gör ju att alla lampor som syns, kommer med i bilden, men allt annat som inte är upplyst, blir bara med på bilden när blixten kommer - det är därför alla människor inte blir suddiga :)

Anonym sa...

duuu. jag har skickat meddelande på facebook igen. läs det!

Anonym sa...

okej. skriver här istället. :P nej det har inte hänt ngt på jobbet, det är väl just det. ALLT ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT. sen att jag satt och glodde igenom en miljonresedagböcker idag gör väl sitt till också. :P ehm. jaa. jag vill också plugga men kommer jag inte in på det jag vill då... ja.

mnjeee. jag får ragga upp någon annan då. men alltså, börjar din utbildning i januari? och håller på till när?


du ska till eckerö på måndag, hör du det!!!! maaaaaaah. jag är trött.

Anonym sa...

jo jag har sett den kjolen och mailat henne om köp nu :P hehe. men du får gärna försöka sy den där kjolen ändå om du orkar.:) så ser vi hur det blir.

jo men jag skrev ju nästa år, och då skrev du "då går jag nog i skola" så då fattade jag det som att du började i januari. :P nästa höst är nästa höst, januari är nästa år. :D kommunikationsmiiiiiiss.