onsdag, november 12

titta, jag tar tag i mitt jobbsökande!

Photobucket

Intresseinriktningarna har indelats i sex typer: praktisk (R), vetenskaplig (I), konstnärlig (A), social (S), företagartyp (E) och systematisk (C) typ. Figuren visar hur dina svar fördelas på dessa olika typer. Ju längre pelare, desto starkare är intressetypen i fråga.

Din intressetyp i första hand är A och i andra hand E. Din intressekod är AE.

A-typ är: konstnärliga och kreativa. De tycker om uppgifter som ger dem möjligheter att uttrycka sig och använda sin fantasi. De är originella, självständiga och emotionella. De tycker inte om rutinuppgifter och strikta regler. De söker sig till uppgifter som ger rum för konstnärliga tolkningar och uttryck.

E-typ är: ambitiösa, tävlingsinriktade och självsäkra. De uppskattar social ställning och förmögenhet. De är i allmänhet energiska och kan snabbt fatta beslut. De njuter av utmaningar och är beredda att ta risker. De är intresserade av människor, men tack vare sina sociala färdigheter är de mer intresserade av att leda, övervaka och övertala än hjälpa andra människor. De verkar gärna i lednings- eller administrationsuppgifter, affärs- eller företagsverksamhet.

Typiska uppgifter för koden AE är t.ex uppgifter inom konst- och konsthantverksområdet med anknytning till marknadsföring, försäljning och trendmedvetenhet.

Inga kommentarer: