söndag, april 11

the outgrow

harrrr

nu jävlar. har inte färgat håret sedan i juli 09 och äntligen börjar jag få till lite utväxt. at the
moment sitter jag och henke strandade i åbo på grund av att vasabussen än en gång har lämnat
oss i hamnen. yessss. anländer till vasa busstation imorgon runt fjorton istället.
älska morgonbuss. inte.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud :P "äntligen börjar jag få lite utväxt" haha, dags för färgning kanske? gud jag skulle inte våga mig ut med sån utväxt :D

Madelen utan e sa...

dags att färga? jag ODLAR ju för satan! ..och dessutom kan man inte färga håret blont.. hehehehe

Anonym sa...

man kan ju nog färga trots att man odlar... I ditt fall skulle jag satsa på riktigt bra hårförlängning och uppfräshning av håret istället för att odla dock :)

Madelen utan e sa...

haha okej förlåt, man kan ju faktiskt färga håret blont också om man har grundfärgen att utgå från. my bad. the thing is, att hårförlängning faktiskt is to come, glädjer det dig?

haha och tycker du mitt hår behöver en uppfräschning alltså? jag tycker faktiskt det är helt bra strukturmässigt. och det är inte så mycket att göra åt att längderna är olika, det blir ju så när man odlar ut en kort uppklippt frisyr :)

Anonym sa...

Jag syftar inte på strukturen. Jag syftar på att din utväxt ser rent ut sagt för jävlig ut :P Konstigt att du inte bryr dig mer trots att du går den utbildning du går, men det är väl positivt kanske det med :) Syftar också på att det ser rätt slitet ut...
Bara lite tips :) ta inte illa upp :)

Madelen utan e sa...

haha men nu råkar det sig så knasigt att jag gillar min utväxt och tycker att den är snygg. inte fan skulle jag väl gå runt med en femton centimetes utväxt om jag bara inte "orkade" färga det?

och vadå "det ser rent ut sagt för jävligt ut, men ta inte illa upp"? haha! att plugga till estenom handlar ju inte direkt om att stöpa alla människor i samma skönhetsmall, om du hade fått det om bakfoten tänkte jag.

lovar att meddela dig så snart jag har koll på löshårssituationen ;)

Unknown sa...

men herregud. orka bitterfittor som inte kan acceptera människors olikheter. anonym kan stoppa upp sin hårfärg i röven. ":)"

Madelen utan e sa...

men jennie, det var ju inte särskilt snällt sagt! vad snäll mot anonym, hon/han menar ju inget illa, utan vill bara komma med lite tips ;)