tisdag, juni 16

finally over

den uppmärksamme läsaren har kanske via mina två tidigare blogginlägg om diverse smutsiga hår och finnar på kinden, förstått att jag inte.. vad ska jag säga.. looked my very best idag. såklart hinner jag bara komma till jobbet och sätta mig ner, ta av mig skorna och starta datorn innan någon slänger ur sig att "nämen idag ska vi göra en informationssida i tidningen om sommarvikarierna". vad roligt! helt superbt. imorgon kommer en snygg backslicks, finnkindsmadde stirra på er från raden längst fram av sommarvikarierna. och såklart var det frippe som skrev texten - så jag vill inte ens veta vad det står om mig.

annars då? jo, helt okej faktiskt. har varit på silverskär med kerstin hela kvällen och ätit gott och fått betalt - inte fy skam. men speaking of skam, så fick jag en påminnelse på 85 euro på förra månadens telefonräkning idag med en snäll hotelse om att de stänger av mitt abbonemang om jag inte betalar snarast. piiiiiinsaamt.

men nu är äntligen den här dagen över, fan vad jag har längtat. nu ska jag tanka min ipod full med fantastisk ny musik och lägga mig i sängen och vänta på morgondagen.

2 kommentarer:

angelica sa...

vilken fantastisk gadget den men översättningen, haha. gillar mest "tonight I have been in elin, and not what elin any time - without the world's best elin"... tvåa är definitivt "I was full as a saucepan" :D

Madelen utan e sa...

angelica: HAHAHAHAHAHAHAHA