torsdag, juni 18

internationella dagen av klumpiga utsagor

för det första - vi fick dallasbullar på pressvisningen! och te. det gillar vi.

Photobucket

sötsugsheidi (jag känner att det här har potential att bli ännu ett klumpigt uttalande) sitter och suktar efter bullarna. vi åt varsin, och sen fick man gärna ta flera bullar för att de skulle ta slut, men jag höll hårt i kameran och fokuserade på mötet och heidi sög frenetiskt på sin underläpp. vi vill ju inte framstå som framfusiga och barnsliga (..re)

Photobucket

och jo, klumpiga utsagor. jag har hitills idag i misstag lyckats kalla heidi för ponyface (varpå hon försiktigt tittade på mig och upprepade "..ponyface.." med sorgsen blick.) strax efter den skrattattacken hade ebbat ut slänger jag ur mig "haha alltså jag ser dig typ som ett mumintroll!" så nu sitter hon på andra sidan redaktionen och varvar mellan att skriva och snyfta över sin nya kroppssyn, som jag tror är nåt i stil med snorkfröken. förlåt heidi, du är sweet.

3 kommentarer:

lotta sa...

de där bullarna är så helvetiskt goda. om jag fått ta fler än en, hade jag aldrig kunnat fokusera på något annat än på att äta så många som möjligt när tillfället fanns till hands. mmmmm.

Anonym sa...

min finne i zooooom- in, thank u, my ponyface friend.. :D//heidi

Zaida sa...

HAH :D det är bra madde:D Ge Haidihoe en omgång bara:D min tjockisheidi^^ (vi är "småkusiner" elr nåt, så jag har medfödd rätt att vara elak :) )