måndag, augusti 17

dan före dan före dan

idag är min nästnäst sista dag på ålandstidningen för i sommar. om fem dagar flyttar jag till vasa och börjar flytta in i henkes och min lägenhet och en vecka senare börjar vi på novias estenomlinje. känns lite sådär utomkroppsligt på nåt vis. då är det skönt att bara sitta och arkivera sommarens bilder och lyssna på lady gaga. när jag slutar idag ska jag fara hem för första gången på typ en vecka känns det som. jag och mamma ska packa och städa och så ska jag försöka få undan lite studentbilder till dan och hampus. innan jag far ska det vara klart, jag lovar.

för övrigt längtar jag till lunchen men världens bästa heidi. jag ska äta plättar. men först måste jag springa och köpa grädde och nya strumpbyxor.

1 kommentar:

Ojsan sa...

Hilfe! Jag vet att det kanske är störigt då främmande människor ställer krav i bloggen och sådär. Men hursom. Två snabba frågor: Webshopparna du tipsade om i Xit 02-09, levererar dom momsfritt eller nä? Och Bubbleroom.fi, har du beställt därifrån och hur funkade det isåfall?
Ifall du skriver en lååång lista på övriga webshoppar som är provade så lovar jag att gå ner på knä och tillbe dig. Typ.
PS: Nu blev jag också sugen på plättar. Fan.