söndag, september 28

friends

ikväll var fanny och henke här. de fick mig att inse hur mycket man behöver kompisar, och att om man inte vattnar dem så vissnar de. jag behöver ta tag i mitt liv när det gäller kompisfronten. mina närmaste kompisar behövs. och det blir väldigt mycket ted hela tiden egentligen.
(men jag vill fortfarande inte påstå att jag är en dålig kompis.)

fannys blogg är förresten typ klar nu, och det här är väldigt fint så läs det.

nu ska jag ta tag i mitt gossipgirl-tittande igen och dricka te, och kanske försöka hinna fixa en grej tills imorgon också. känner lite ångest ändå nu, men ingen bra ångest. bra ångest har man innan en grej, dålig har man efteråt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

uff. jag känner igen mig i det där, jag är väldigt dålig på att lyckas hålla kontakten med "lösa vänner", men inte pga pojkvän utan pga mitt eget liv som kretsar kring mest kring mig själv.

därav har jag få nära vänner, få som jag tycker mycket om. få, som jag ger allt jag har att ge. det brukar räcka för de förstår att det är så och de är likadana.

därav är det också lite läskigt med nya personer som man tänker att den här killen/tjejen kan jag nog bli riktigt bra vän med, för jag vill hinna med och vill att hon/han ska känna sig speciell som hon/han ju är då för mig. men det vet man ju aldrig om man hinner, om man gör, om man kan.

de som förstår har blivit kvar. jag älskar dem, även om de är få. :)


gud vad långt det blev. det är nog för att jag är trött. Filåt. :O

Anonym sa...

öh. det där blev ju väldigt flummigt.

clearer:
det underbara med "riktiga" vänner tycker jag är att även om man inte träffats på säg två veckor, en månad whatever så blir det aldrig konstigt. vi träffas och allt är som om vi sågs igår.


klick liksom.

Anonym sa...

det var roligt att hälsa på <3 måste göras om! bra att du börjar se på gg igen :D :D