måndag, september 15

vad jag har saknat er

åh sådärja. nu kom jag nyss hem igen efter en vistelse i jomalaskogarna. jag var först till pernilla på lantisinternatet och fixade mig och henne lite. sedan tog vi bilen min med fullpackade väskor och laddade kamerabatterin ut i skogen på skogsvägarna brevid skolan och fotade lite. det blev bra tills det blev skymning, det är det värsta jag vet när man fotar, skymning alltså.

efter shooten så for vi tillbaka till internatet och satte på bastun. sen umgicks vi lite med några pojkar som nyss hade färgat håret och varit och jagat, och sen hoppade vi in i bastun. där satt vi ganska länge och lyssnade på musik, sjöng, pratade och svettades. sen blev klockan elva och man får inte ha besök efter tio så jag tassade till bilen och körde hem.

det var många råddjur ute och sprang, och en del stannade framför bilen och tittade på mig. det är fina djur dedär, råddjuren. skulle vilja ha ett i storlek med en häst och rida på det istället nu när jag inte har någon häst att rida.

om ni inte har nåt att göra den här lilla måndagskvällen tycker jag att ni ska gå och läsa sandras blogg. jag tror det är sveriges i särklass bästa blogg. och jag tror inte jag är ensam om att tycka det heller.

bilder från fotograferingen kommer upp här ikväll eller imorgon, var inte oroliga! att blogga har blivit lite av ett beroende för mig numera, jag får abstinens när jag inte får skriva av mig.

puss

Inga kommentarer: