måndag, maj 11

har någon ett hagelgevär?

jag är så satans jävla trött på det här jäääävla skrikandet - måsarna försöker överrösta varann utanför mitt fönster. måsjävlar.

5 kommentarer:

Himo sa...

*räcker upp handen*..... men då får du ta itu med min motsvarighet... det är ett lågstadium utanför mitt fönster om du minns? =P

Emma sa...

men skriv en lista åp vilka du vill bjuda så kan ja se hur många jag har om de e möjligt med hemmapartaj:p

Madelen utan e sa...

joel: haha vad är det för hemskheter du försöker dra in mig i? borde jag minnas att du har ett lågstadie utanför fönstret? jag har så förbanna dåligt minne! ..men inte har jag väl varit hemma hos dig?

Himo sa...

Måsar mot lågstadiebarn, its your call.... nje men allvarligt tycker jag det är lite småtrevligt på morgonen för dom låter som (lustigt nog) måsar... Och nej du har nog inte vart hemma hos mig vad jag vet, men det var du som sa att du hade nassat i Sebbes lägenhet... dock förväntade jag mig inte att du skulle komma ihåg att det var en skola utanför heller ^_^

Madelen utan e sa...

hihihimo: ja jo jag kom på det efter jag hade postat. nää jag minns inte någon skola faktiskt, bara ett 7eleven.. och en fontän.

men jag gör inte någon schoolmassacre på ett lågstadie i uppsala för att slippa måsarna. det kom lite tranor och skrämde bort dem nu så. jag återkommer när tranorna börjar.