tisdag, mars 24

bara en dag i historien

Photobucket

den här dagen, som alla andra när man bor i stan, har gått jävligt snabbt. jag vaknade som vanligt av det fantastiska ljudet av hamrande i grannlägenheten. en riktigt fin start på morgonen. sedan tog jag den snabbaste duschen i historien av snabba duschar i mariehamns sämsta dusch och ägnade 10 minuter åt att lägga eyeliner. efter jag hade fått till den snyggaste eyelinern ever åt jag en extremt lång frukost bestående av gröt och fortsatte spåna på månadens maderiellt. efter jävligt mycket och onödigt surfande gav jag upp och for till jobbet och pratade med zandra. efter tio minuter hade vi kommit på nåt bra och sen har jag sprungit runt på stan resten av dagen.

jag har funderat flera dagar på om jag är olaglig när jag kör bil enligt den rosa linjen. kör på parkgatan och in på muséets parkering och sen ut över storagatan och in på strandgatan och så är jag framme på jobbet. det finns inga skyltar som tyder på förbjuden genomfart eller nånting, och bara för att det är en återvändsgrändsskylt, innebär det att det är förbjudet att köra där? ja kanske nu när jag ser det skrivet själv. hur som helst känns det som att det går mycket snabbare att köra där än att köra via stadshusbacken.

nu ser du ju var jag bor också catrin, skriv ut kartan och kom till mig imorgonbitti klockan tio. sharp.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eeeeh, det är nog bäst om du skriver till mig vad vägen heter, så jag kan leta upp själv, för jag vet inte alls vad som är vad på den där kartan, haha.

Anonym sa...

ja, det är olagligt. det är en cykelväg.

Madelen utan e sa...

katja: men bilar som kör till dem som bor där får ju köra där, och det finns ingen förbjuden genomfarts-skylt?

Anonym sa...

Står det inget om 'trafik till tomterna' heller?