fredag, mars 6

har du storlek trettionio?

Photobucket

klikkaa tästä NYT ja nauraa sinut onnelliseksi (haha det där sista ordet slog jag upp. min finska är så mycket sämre än jag skulle vilja att den var. buhu.)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Är du bra på hemsidor? Jag är intresserad av att köpa tjänsten av dig vilken innebär att du designar en hemsida med webbshop, som på vilken nätbutik som helst där alla varor syns på en huvudsida och man kan klicka på dem för att se mer information och större bilder, inte i "bloggformat"... Hemsidan ska vara lättnavigerad och överskådlig så att jag kan sköta den själv sedan. Vad skulle det kosta? Hör av mig igen vid överkomligt pris.

Madelen utan e sa...

Oj. Ojojoj. Hej anonym. Nu var det ett tag sen jag höll på med hemsidesbyggande, men jag klarar nog av att bygga upp en enkel hemsida i html eller flash, det är inte det som är svårt, utan det är själv webbshopsdelen som är det krångliga. jag kan ingen CSS eller kodning över huvudtaget, men jag vet att när jag skulle göra en webbshop som skoluppgift så fick jag förklarat att det var hemskt krångligt.

Vad har du för nåt du tänker sälja? Kanske man kan samarbeta med någon som kan göra webbshopar, för jag är nog intresserad av att plocka upp hemsidesbyggandet igen, jag är inte helt dålig på sånt.

I annat fall har jag i allafall kompisar som också är duktiga, men jag vill veta mer om dina planer nu, blev nyfiken!

Anonym sa...

Hej igen, ja det är ju en idé att samarbeta. Jag bryr ju mig inte särskilt mycket om vem som gör utan att det blir bra och snyggt och sen att det inte är allt för dyrt. Hemsidan är till ett företag jag är på startlinjen med, det handlar främst om kläder och smycken som jag tillverkat och designat själv. Verkar som ditt område utifrån det jag vet om dig, därför frågade jag dig. Roligare att göra något man är intresserad av eller hur? Och oftast blir det bättre då... Sen vet jag ju att du har erfarenhet av .ax domänen som jag inte hittar någon info om priser och dylikt, ja jag är från Åland så mycket kan jag avslöja...

Anonym sa...

Hihihi jag har storlek 39!

Anonym sa...

Skriv en rad när du bestämt dig! :)

Madelen utan e sa...

anonym: alltså just nu finns det nästan inte tid för mig att ta på mig ett sånt där stort projekt, men jag skulle gärna hjälpa till och göra tillexempel layout och sånt i samarbete med att någon kunnig inom området byggde upp sidan! vad säger du om det? om vi kan hitta någon skillad person som är med på att göra det som ett litet projekt?

Anonym sa...

Ja alltså det värsta är ju att man ska hitta någon som gör det billigt men ändå så som jag vill ha det. Vet du någon som skulle tycka det var kul? I värsta fall får jag väl ta en blogg istället... hmpf.