måndag, mars 9

pancakes

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

gottigotti var det, speciellt tillsammans med kiwi.

5 kommentarer:

Anonym sa...

De ser jättegoda ut! Kanske något jag skulle våga mig på typ... imorgon? Men eftersom jag inte är världens superkock så får du gärna hjälpa mig lite. Hur många pannkakor blev det? Jag antar att du följde receptet du skrev i bloggen tidigare. Och kanske en dum fråga, men blir de automatiskt sådär tjocka? Är smeten så tjock att de inte flyter ut och blir sådär som vanliga plättar? Till sist undrar jag också ungefär hur länge det tar för en pannkaka att bli klar? Ska de ligga några minuter på varje sida eller går det snabbt? Haha. Förlåt för alla frågor, men min matlagningskunskap sträcker sig ju ungefär till micropizzor... :D

Anonym sa...

Förresten, vad är det du har på dem?

Anonym sa...

Du kan skicka några till mig :D

Madelen utan e sa...

cat: jag gjorde på halva receptet och det blev typ 6? stycken kanske. och då gjorde jag ganska stora, och sen orkade jag bara med två haha.

jag hade på 5/9 på spisen och litelite smör i pannan och stekte dem en stund, smeten är liksom tjock och krämig (som potatismos typ) så man lägger i en klimp och så kollar man den efter nån minut, det var inte så noga liksom.

jag tror faktiskt till och med du kan klara av det här med glans! och det är ljus sirap jag har på (och det var skitgott med kiwi till!)

Anonym sa...

Okej, jag ska försöka någon dag när jag är sugen. Tack!