söndag, december 7

the dark side

Photobucket

okej, jag erkänner. jag vill byta sida. bara en snabbis. bara för att springa via och köpa den här kameran som verkar helt otrolig. jag skulle ta den med mig vart jag än for och kanske till och med kunna sälja min D50 i väntan på en ny systemkamera. tänk om man helt skulle byta sida? canon systemkamera? eftersom daniel inte alls approvar till att jag ska köpa D300an. varför känner jag ett styng i hjärtat när jag skriver det här?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aw. Jag känner mig också lite sådär när jag råkar kolla in Nikon-grejer. Det känns fel. Men vad är det för "fel" på D300? Eller varför tycker han inte att du ska köpa den?

Madelen utan e sa...

cat: haha ja men det är ju liksom så. man väljer sida när man köper sin första. alltså han är omöjlig. när jag berättade om D300an så sa han "nej för satan den får du inte köpa. du måste köpa D700an, den är så jävla mycket bättre" och det är den ju också, men den kostar typ 1000 euro mer också, och jag har inte råd med den så jag har ångest nu, daniel vet verkligen vad han pratar om och jag kan få den lite billigare om jag köper via åt och sådär så nu är det jobbigt!

Anonym sa...

Känner mig också lite förrädisk när man spanar på Nikon... Var ett tag sen men gick och spanade efter "tamedsigpåkrogkameror", och andra märket spelar det ingen roll med, bara Nikon =P... men börjar jag tänka nyktert så spelar det nog ingen roll, förutom att jag vill att mina prylar eventuellt ska fungera med varandra...