torsdag, december 18

interior

Photobucket

Photobucket

böl, jag sitter och tittar runt på massa fina inredningshemsidor och suktar. jag kommer ha så jäkla mycket problem när jag skaffar eget, min personliga inredningsdesign är alldeles för spretig. jag vill ha jättefuturistiskt, romantiskt, brunt, gammalt och trendigt på samma gång. haha jag vill inte ens veta hur det skulle se ut hemma hos mig. och där har vi ännu ett problem, ingen annan skulle få säga till om något, jag vill inreda my place my way liksom. bra att ted är helt ointresserad av inredning (visst är du gulle?) ehheheh


källor
http://www.utilitydesign.co.uk
http://www.neimanmarcus.com
http://www.habitat.co.uk
http://www.krayvstore.com
http://www.klong.se
http://www.johnlewis.com
och där någonstans tappade jag bort mig i djungeln....

3 kommentarer:

Anonym sa...

du är ju som jag. :O (chockerande, eller hur?) jag är alltid all the way någonting när jag tänker mig inredning, jag vill ha JÄTTEcleant, JÄTTEromantiskt, alltid JÄTTE och HELT någonting. men jag kan aldrig bestämma mig för VAD. :( det finns ingen enda stil som jag vill ha.

Anonym sa...

Shit, vad snygg klocka!

Anonym sa...

jag har precis samma problem just nu, får min första lägenhet 15 januari, men med alla mina ideér har jag kommi fram till att jag får väl börja med en tur till Ikea :P skulle man vara jätterik så, oj vilka möjligheter!