tisdag, januari 13

closeup

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask
Photobucket

en hårinpackning jag har hört mycket bra om, och som lär ska hjälpa hår som inte vill växa längre än axellängd att växa mer. för mitt hårproblem har absolut inte att göra med att jag färgar det och klipper av det hela tiden.. nej men jag ska försöka skärpa mig den här gången och låta håret löda fritt, och förhoppningsvis ska det här hjälpa mig. Den ska enligt eleven.se "förbättra ditt hårs kvalité genom att stärka, reparera och reducera kluvna hårändar tack vare Keratin och ProVitamin B5." och dessutom "innehåller den en Trichogenic sammansättning som hjälper håret att växa och som gör att håret når sin maximala längd." billigt är det dessutom!

pris: 8,76 euro (haha whats up med 76?)

Smashbox Limitless Lip Stain
Photobucket

läppglans i ena änden och pigment i andra. har jag också hört snuskigt mycket bra om och jag var tvungen att testa. sitter här med det på mig nu och kan inte klaga. jag har det i färgen "nonstop" och INTE NOG med att det smakar granatäpple så ger det jättemjuka lätt färgade.. väldigt.. kyssbara läppar och har inte alls den där sträva kladdigheten som endel läppglans jag stött på kan ha. men det kräver jag nog att ett läppglans i den här prisklassen..

pris: 14 kulor

Smashbox Anti-Shine Compact
Photobucket

jag citerar eleven.se

"smashbox bästsäljande anti-Shine puder ligger i ett snyggt och kompakt spegeletui så att du med stil kan bära med dig det överallt och enkelt bättra på din make-up var du än befinner dig. Den tonar ner det blanka i ditt ansikte utan att för den skull förstöra din make-up, dessutom så täpper den inte igen dina porer. den innehåller Tea Tree olja som motverkar acne och dålig hy, den innehåller även Aloe Vera som lenar och mjukgör, samt E-vitamin som hjälper till att återuppbygga skadad hud."

pris: 25 euro

Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Photobucket

okej, detta är alltså en primer, just denna med extrakt från vindruvor (som tydligen är bra för att lugna och skydda huden, sjukt eftersom jag inte ens får försöka smaka på en för mamma.) den är oljefri och färglös och är till för att fylla i fina linjer och porer och ge en jämnare hy med mjuk sammetsliknande finish. används efter fuktighetskrämen och före foundation för ett perfekt resultat. den här är en lite mindre travelsize eftersom jag bara ville testa hur stor skillnad det verkligen ger. tyvärr har jag läst att den är beroendeframkallande bra, så vi får väl se om det blir en till beställning..

pris: 16 snärtiga euro

små tester som jag fick med som en liten present i paketet
Photobucket


bara för dig catrin, bara.

7 kommentarer:

Anonym sa...

nu blir jag nyfiken. Hur funkar anti-shine grejen? det ser ju ut som svart ögonskugga :O sen vill jag även höra om hurvidare hårkuren är bra:D

Anonym sa...

Men usch, allt det där lät ju jättebra!

Anonym sa...

Som i den engelska :P Oj, jag trodde att jag hade tagit bort det, jag tycker nämligen väldigt VÄLDIGT lite om den funktionen!

Anonym sa...

Åh, nu blev jag ju sugen på allting :(

Anonym sa...

oj den primern lät bra, skriv gärna om den duger sen när du har testat =)

inpackningen är säkert bra, men den får absolut inte håret att växa mer. skulle det mot förmodan finnas något som får håret att växa mer så ska det nog ta invärtes!

Anonym sa...

CAT: Du vet att eleven är skitschyssta om man mailar dem och ber om prover på olika saker? :)

CAMIE sa...

Hejsan!

Jag har hört mycket gott om hårinpackningen från Lee Stafford och undrar om du testat den och isf om den är så bra som den påstås vara? :)

Den verkar ha tagit slut på eleven.se så det lär ju va ett gott tecken ;D Vet du om den finns att köpa i butik? :)