måndag, januari 5

måla allt med färger i en vind



ahhhh VILKEN LÅT, eller hur tuz? det här skulle nån vänlig själ kunna få köpa åt mig, please?

6 kommentarer:

Anonym sa...

åh. den gör mig så lycklig!

Anonym sa...

haha, ja hon är nästan tragisk. det var skönt att T höll med mig, hon sa ungefär samma som din mamma "om hon sagt det där till pea hade jag blivit galen". tjaaa. jag är så jävla arg. hahahahah och K tror att det räcker med en liten jävla ursäkt. eller hur! det värsta är nästan att hon faktiskt vägrar förstå, att hon "inte menade något illa" och att hon "absolut inte har något emot min familj". jävla subba.

sen sa jag att det inte bara var jag som tyckte att det var hemska saker hon sagt, och då tyckte hon att "jag EFTER att du berättat det som du tyckte det var ja". hon vill verkligen få det till att jag drömt alltihop. det önskar jag att jag gjort.

fast hon blev ganska ställd när jag sa att jag gick ifrån middagen för att annars hade jag nog klappat till henne. höhöhö. jag är ond, men det får man vara i såna här fall.

Anna sa...

Någon skulle gärna få köpa den där singstar-skivan åt mig med. :)

Anonym sa...

ptja. säg det. jag har så mycket jag vill säga också, men jag känner att det gör henne mer förvirrad om jag inte säger något. allt jag säger är att ge henne det hon vill ha. och dessutom tror jag inte att det skulle leda någonvart... alls. however så skulle tina försöka ordna och det känns som sagt väldigt bra att hon förstår i alla fall. jag fattar inte heller hur hon kan tillåtas arbeta kvar såhär men det är inte jag som bestämmer.

hur som helst kommer hon ju inte kunna prata med mig mer om det inte är absolut nödvändigt. jag är fortfarande helt ställd över att hon vägrar ta på sig någon skuld. fgjUOEHDUHOUDFHHFIHOFJojewt9235u2q5i4

Anonym sa...

wow, vilken nostalgitripp!:)

Anonym sa...

Oj, den filmen var det länge sen jag såg!